Kalevile hooaja inetuim kaotus

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalevlased jäid Ivan Strebkovi (nr 19) ja kogu Nižni Novgorodi peatamisel täielikult hätta.
Kalevlased jäid Ivan Strebkovi (nr 19) ja kogu Nižni Novgorodi peatamisel täielikult hätta. Foto: vtb-league.com

KORVPALL. Kalev/Cramo sai eile Ühisliigas juba hooaja kuuenda kaotuse, jäädes võõrsil ilmetu mänguga alla Nižni Novgorodile.

Kalev andis oma lähirivaaliga kohtudes mängu ära esimeste minutitega, jäädes kiirelt 0:12 kaotusseisu. Siim-Sander Vene endine koduklubi sai heast algusest vaid hoogu juurde ja Eesti esindusmeeskonda löögiulatusse enam ei lasknudki. Teine poolaeg oli juba täiesti pingevaba, võiduseisuks vormistas Nižni Novgorod 103:85. «Vastane oli mänguks paremini valmis nii taktikaliselt kui ka emotsionaalselt,» tunnistas Kalevi peatreener Alar Varrak.

Kalevi kehv start oli üllatav, sest pärast eelmise nädala kindlat võitu Astana üle võinuks arvata, et mängijad lähevad kohtumisele vastu suure energiaga. «Tegime mängule kohutava alguse. Ma arvan, et ju me olime liiga enesekindlad. Meid valdas tunne, et oleme tänases mängus favoriidid. Aga pärast sellist kaotust on mõttetu vabandusi otsida – süüdi on nii treenerid kui ka mängijad,» ütles Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles