Politsei leidis hooldekodust lahkunud Kazimiri üles (2)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei otsib Kose hooldekodust kadunud Kazimiri.
Politsei otsib Kose hooldekodust kadunud Kazimiri. Foto: Põhja prefektuur

Politseinikud leidsid täna Harjumaalt Jõelähtmelt üles nädalavahetusel Kose hooldekodust lahkunud ja kadunuks jäänud mehe.

Politseinikud leidsid Kazimiri vihje abil Jõelähtme vallast tankla lähistelt. Mees on elu ja tervise juures ning ta toimetatakse hooldekodusse, teatas Põhja prefektuur.

Eile ennelõunal Kosel asuvast hooldekodust lahkunud Kazimiri leidmiseks alustati täna hommikul maastikuotsingutega. 

Pühapäeva õhtul pärast teate laekumist hakkasid politseinikud ühes mitmekümne vabatahtlikuga meest otsima. Kazimiri otsiti Kose, Raasiku ja Rae valla teedel ning Kose, Ravila, Vardja, Habaja, Ardu, Kõue piirkonnast. Lisaks kontrolliti Oru, Vaida, Jüri, Kiili, Paunküla ümbruse teid ning Tallinn-Tartu maanteed ja Kose- Purila teed, kuid eakamat meest pole veel leitud.

Mees on ka varem hooldekodust lahkunud. Tänu tähelepanelikule inimesele leiti Kazimir 1. detsembri hilisõhtul hooldekodust paarkümmend kilomeetrit eemal.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles