Lääne-Euroopa lumesajud häirivad ka Tallinna lennuühendusi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Lennujaam
Tallinna Lennujaam Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht / Scanpix

Lääne-Euroopat tabanud lumesadu häirib tugevalt sealset lennuliiklust, ära jääb ka mitu Tallinna lendu.

Nii on Tallinna lennujaama info põhjal tühistatud Oslost kell 22.10 saabuma pidanud lennuk ja 23.55 Brüsselist Tallinna suunduv lennuk. Seni pole veel lennujaam esitanud andmeid, millal peaksid maanduma kava kohaselt kell 22.45 Stockholmist ja Varssavist ning kell 23.45 Frankfurdist ja kell 23.55 Münchenist saabuvad lennud.

Brüsseli lennujaam soovitas esmaspäeval reisijatel mitte lennujaama tulla, kuna tiheda lumesaju tõttu jääb palju lende ära. Uudisteagentuur Belga teatas viitega lennujaama esindajale, et ära on jäetud 50 ja edasi lükatud 90 lendu.

Suurbritannia taastus esmaspäeval tugevast lumesajust, mis sulges sajad koolid ja häirib teist päeva järjest lennuliiklust. Esmaspäevaks oli üle saja tuhande kodu saanud tagasi elektri ja lennujaamad üritavad taastada pärast viimase nelja aasta tugevaimat lumesadu lennugraafikuid.

Frankfurdis asuvas Saksamaa suurimas lennujaamas tühistati pühapäeval lume ja jää tõttu üle 300 lennu, teatas lennujaama operaatorfirma Fraport.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles