Talvine ilm liikluskaost ei tekitanud

Kadi Raal
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeolud on talvised ning teedel on libeduseoht.
Teeolud on talvised ning teedel on libeduseoht. Foto: Maarius Suviste

Libedusele ja öösel maha sadanud lumi liikluses kaost pole tekitanud, kinnitab politsei. Hommikul on juhtunud küll mõned avariid, kuid tõsiseid tagajärgi neil polnud. 

Lõuna-Eestis ringi liikuvad sõidukijuhid on liikluses valdavalt hästi hakkama saanud, sõnas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Keisk.  Seni on politseile teada antud vaid ühest teelt väljasõidust. Ent seegi õnnetus oli selles mõttes õnnelik, et keegi viga ei saanud ja politsei abi seal ei vajatud.

Õnnetus juhtus täna hommikul kella 10 paiku, kui Jõgevamaal Pikknurmes sõitis sõiduauto Dacia teelt välja kraavi. Inimesed ses õnnetuses viga ei saanud. Abivalmid möödujad osutasid avariipaigas juhile abi auto teele tagasi tõmbamiseks.

Ka Ida prefektuuri territooriumil on liikluspilt üldiselt rahulik. Politseile on teataud ühest õnnetusest. Kella 11.10 paiku sõitis 34-aastane naine sõiduautoga KIA Lääne-Virumaal Vilgu-Koonu tee 12. kilomeetril teelt välja ja ta toimetati tervisekontrolliks Rakvere haiglasse. 

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul pole ka neile laekunud avariide kohta tavapärasest enam infot. Enamjaolt on täna toimunud plekimõlkimised, kuid hommikul toimus Pirital kokkupõrge sõiduauto ja mikrobussi vahel. Üks inimene toimetati haiglasse tervisekontrolli. 

Politseile teadaolevalt ei ole Lääne prefektuuri piirkonnas seoses libeduse ja lumega täna liiklusõnnetusi toimunud.

«Kui liiklejad on jätkuvalt muutlike teeolude suhtes valvsad, siis ehk õnnestub seda positiivset liikluspilti vaatamata libedusele ja lumele pikemaltki hoida,» ütles Keisk. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles