Rekalt paugu saanud saha juht: alati on võimalik ohutult mööda sõita (25)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rekalt löögi saanud teesahk.
Rekalt löögi saanud teesahk. Foto: Kuvatõmmis Youtube'i videost

Eelmisel nädalal Tallinna-Narva maanteel rekalt löögi saanud teehooldemasina juht Aivo Reinol ütles, et veok saab alati sahast ohutult mööduda, tuleb vaid olla viisakas ning järgida teatud reegleid.

Eelmisel nädalal jäi teehooldajate pardakaamera lindile õnnelik õnnetus Tallinna-Narva maanteel. Kahe veoki laupkokkupõrget jäi lahutama alla sekundi.

Aivo Reinol rääkis ETV saates «Ringvaade», et ta ei arvanud, et selline pauk võiks tulla, sest vaatab pidevalt peeglisse ja käsi on küljesaha nupul «Sõidetakse kogu aeg mööda ja saadakse mööda. Seekord lihtsalt ei saanud mööda,» nentis Reinol.

Ta nägi, kuidas vastassuunda ning teelt välja paiskunud veokilt konteinerid maha paiskusid. Kui Reinol saha peatas ning lähemalt uurima läks, avastas ta, et veoki juhiga oli õnneks kõik korras.

«Ma olen sõitnud juba pikka aega ja teise mehega sõidame koos, nagu seekord sõitsime. Me räägime raadio teel ja räägib rekamees: küsib ilusti, kas ma saan mööda, kas võin minna. Kõik saab tehtud. Seekord läks lihtsalt niipidi,» märkis Reinol.

Ta lisas, et liikluses on vilkuritega teehooldemasinad hästi nähtavad ning alati on ju võimalik korraks kiirust maha võtta.

Kommentaarid (25)
Copy
Tagasi üles