Saarte Hääl: uudset bussiühendust plaanitakse esialgu vaid lastele ja töötutele

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss ja reisija. Pilt on illustratiivne.
Buss ja reisija. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Saaremaale pilootprojektina kavandatav nõudepõhine ühistransport hõlmaks algul piiratud kasutajaskonda.

Saaremaa valla transpordinõunik Karl Tiitson ütles pärast projekti eestvedajatega toimunud kohtumist, et esialgu ei ole veel sada protsenti kokku lepitud, kes nõudepõhise ühistranspordiga sõiduõiguse ja -võimaluse saavad, kirjutab Saarte Hääl.

«Aga suund on sinnapoole, et algul kaasatakse sotsiaaltransport, lapsed ja võib-olla töötud ehk siis need, kes praegu ühistranspordist eemale jäävad,» selgitas ta.  Tiitson kinnitas, et kindlasti ei saa algul kasutajaks kõik, sest alustakse pigem väiksemalt. «See ei tähenda, et pilootprojekt on lõpuks kõigile,» sõnas ta.

Karl Tiitson rõhutas, et projekti käivitamise konkreetset kuupäeva paigas ei ole, sest kõik on veel idee tasandil ja otsust, et see sada protsenti tuleb, ka ei ole. «Praegusi arenguid vaadates ei ole reaalne, et õnnestub juba suve alguses see asi käima panna,» rääkis transpordinõunik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles