Raasikul rongiõnnetuses hukkunud mehe isik tehti kindlaks (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni reisirong. Illustreeriv foto.
Elroni reisirong. Illustreeriv foto. Foto: Martin Ilustrumm

Ida-Harju politseijaoskond palus inimeste abi esmaspäeval rongiõnnetustes hukkunud tundmatu mehe isiku tuvastamisel. Täna teatas politsei, et laekunud info abil õnnestus mehe isik kindlaks teha.

Politseinikud suhtlesid päras õnnetust Raasiku aleviku elanikega, kontrollisid kõiki võimalikke vihjeid hukkunu isiku kohta, kuid ei suutnud meest tuvastada. Samuti polnud politseile teada antud sellises vanuses ja sarnaste tundemärkidega teadmata kadunud mehest.

Seetõttu edastas Põhja prefektuur Postimehele mehe kirjelduse ja paar fotot tema riideesemetest ning palus kõikidel, kes tunnevad mehe ära, võtta politseiga ühendust.

Neljapäeval teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja, et politsei tänab kõiki inimesi, kes võtsid ühendust ja edastasid olulist informatsiooni, sest tänu sellele on hukkunud mehe isik kindlaks tehtud. Politseinikud suhtlesid ka mehe lähedastega.

Esialgsetel andmetel ei viita praegu miski kuriteole.

Esmaspäeva õhtul kella 20.45 ajal sai häirekeskus teate õnnetusest Narva-Tallinna suunal sõitnud reisirongiga, teatas Põhja prefektuuri pressiesindaja. «Esialgsetel andmetel sai Raasiku raudteejaamast 200 meetrit Tallinna poole raudteel rongilt löögi ilmselt keskealine mees, kes hukkus sündmuskohal,» ütles ta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles