Loe, kuidas riietuda viimaste põhjamaiste trendide järgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Solaris Keskuse MyFitnessi juhataja Kadi näitab ette, kuidas kevadele stiilselt vastu minna
Solaris Keskuse MyFitnessi juhataja Kadi näitab ette, kuidas kevadele stiilselt vastu minna Foto: Arttu Karvonen

Skandinaavia kaubamärgid ja trendid on vallutanud nii Eesti kui ka kogu maailma moeteadlike naiste südamed, mistõttu küsisimegi stilist Alli-Liis Vandelilt nõu, millised on hetke kuumimad põhjamaised trendid ja kuidas nende järgi riietuda. Kogu rõivaste ja aksessuaaride valik on tehtud Solaris Keskusest, kust leiab pealinna suurima valiku põhjamaist ning ka kohalikku disainerkaupa.

“Vihmamantel ja tossud selle komplekti juures põhitegijad,” selgitab stilist. “Kuna modellina astub üles ka loomult spordilembene ja aktiivne naine – Kadi on nimelt Solaris Keskuse MyFitnessi juhataja, siis tundus selline komplekt ainuõige valik.”

Stilisti sõnul saab trendikat skandinaavialikku stiili ka igaüks ise järgida – selleks on vaja teada ainult mõnda lihtsat põhitõde ja meeles pidada, et vähem on rohkem.

Värvid ON teema!

Põhjamaise stiili puhul arvatakse tihti ekslikult, et eelistama peaks ainult halli või musta, aga tegelikult ei pea värve kartma. Ka roosa või kollane on ägedad, küll aga peaks riideeseme enda lõige sellisel juhul minimalistlikum olema.

Statement-kott!

Kott – olgu see siis ridikül, selja- või riidekott, võiks olla silmapaistev. Hinnas on kvaliteetsed ja vastupidavad materjalid ning lennuka fantaasiaga disainerite looming.

Kleit+spordijalanõud

Kleite ja tossusid-tenniseid miksitakse juba mitmendat hooaega ning see trend jätkub ka käesoleval kevadel. Kleit või seelik võiks aga olla pigem lihtsa ja selge joonega, mitte satside ja volangidega. Moes on ka särk-kleidid.

Aksessuaarid

Vali mõni üksik pikk kaelakee, põneva disainiga sõrmus või selge kujuga erksavärvilised kõrvarõngad. Väga suure valiku sellistest aksessuaaridest leiab Solaris Keskuse suurest disainipoodide valikust. Ammuta inspiratsiooni nende Instagrami lehtedelt:

Särk-kleit, tossud ja vihmamantel on meie klimas asendamatud
Särk-kleit, tossud ja vihmamantel on meie klimas asendamatud Foto: Arttu Karvonen

Modell: Kadi, Solaris Keskuse MyFitnessi juhataja
Asukoht: Solaris Keskus, Eesti Disaini Maja
Stilist: Alli-Liis Vandel
Fotograaf: Arttu Karvonen
Soeng: Juuksurisalong Duglas
Meik: Eesti kosmeetika kauplus Pillerkaar
Rõivad, aksessuaarid: kleit GROWNUP, kell Faust, kaelakee Mune (Les Petites), vihmamantel RAINS, tossud Adidas (WATCH I WEAR), Kott Tiina Andron (Eesti Disaini Maja).

Vaata lisaks, milliseid ägedaid kevadisi trende näitasid Solaris Keskuse töötajad Helle, Carl ja Elviira

Copy
Tagasi üles