Eesti võõrustab Ida-Euroopa suurimat ratturite spordipidu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graafika: Kaido Linde

27. mail kõlab stardipauk Estonian Cycling Weekendile, mida võib pidada Ida-Euroopa suurimaks maanteeratturite spordipeoks nii tippude kui harrastajate tasemel.


Sõidetakse kolmel osavõistlusel. Tallinna–Tartu GP-l võtavad profid mõõtu meie kahe suurima linna vahel. Teisel päeval selgitatakse Tartu GP parimad Tartu linnaringil ning pühapäeval istuvad sadulasse tuhanded harrastajad, et võistelda või lihtsalt nautida liikumist Tartu rattarallil. Seltskond on tänavu kõvem kui kunagi varem, kinnitavad nii võistluse peakorraldaja Indrek Kelk kui meie üks tipprattureid Allan Oras.

«7-8 meeskonda on sellised, kes kontrollivad olukorda, ilma nendeta ei juhtu midagi. Pean silmas just Tartu GPd. Tallinna–Tartu GP on selline, kus viis venda võib vabalt eest ära sõita ja ülejäänud viis kõva meeskonda jäävad üksteisele otsa vahtima – kes alustab tagaajamist,» sõnab Oras.
-----------------------------------------------------------

Estonian Cycling Weekendil osalevad meeskonnad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles