Koostisained
- Nõo Maamehe suitsusink
- 3 saiaviilu
- Kurk
- 1 avokaado
- 1 muna
- Idud
- Toorjuust
- Spinat
- Sool
- Pipar
Koostisained
Valmistamisõpetus
Kui maailmas ringi rännata ja erinevaid hotelle külastada, siis peaaegu alati on menüüdes esindatud klubivõileib. See lihtsalt maitseb erinevatele inimestele, olenemata kultuurist või rahvusest.
Tegu on tegelikult võileivaga, mis koosneb mitmest kihist. Traditsiooniliselt on põhilisteks komponentideks muna, peekon, kanaliha, salatilehed ja tomat. Kõik koostisosad on asetatud saiaviiludele, millele on lisatud ka majoneesi ja sinepit. Kuigi tegu on väga maitsva ja populaarse võileivaga, pole see kindlasti ainuke viis, kuidas klubivõileiba valmistada. Järgnevalt tutvustamegi teile ühte teistsugust retsepti, mis sisaldab rohkelt rohelist ning on palju suvisema maitsega.
Iga õige eestlane armastab ju suitsuliha, eriti suitsusinki. Nõo Maamehe suitsusink on võitnud paljude eestlaste südamed. Vähene rasvasisaldus teeb Nõo Lihavürsti singitoodetest eriti kerged road, mis on head just suvel nautimiseks. Singi mõnus suitsune mekk ja aroom on saavutatud naturaalse lepalaastu suitsuga. Just selline viilutatud sink sobibki ideaalselt põhikomponendiks, mille ümber ülejäänud klubivõileib ehitada. Lisaks on sink maitsetugevdaja (E621) vaba.
Selline klubivõileib sobib ideaalselt näiteks päeva alustamiseks või lõunasöögiks. Muna ja sink on alati omavahel hästi kokku sobinud, lisaks sisaldavad avokaado ja idud parajas koguses kiudaineid ja vitamiine, mis on iga eduka päeva aluseks. Nüüd kõik kööki klubivõileiba valmistama!