Mida head suupisteks pakkuda?

Nõo Lihatööstus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nõo Lihatööstus

Kõik head asjad käivad ikka paarikaupa nagu päike ja suvi, pannkoogid ja moos ning pidu ja hea tuju. Samuti sobivad omavahel kokku erinevad salaamid. Kuid mida teha siis, kui tahaks proovida mitut erinevat salaamivorsti, kuid pikki latte ei soovi kohe korraga valmis osta? Hea lahendus on osta Nõo Lihavürsti keedu- ja toorsalaamisid, mis on pakendatud uutesse duopakenditesse. Nendes pakkides on korraga esindatud kaks erinevat sorti salaamisid. Nii saab kerge vaevaga katta küllusliku snäkitaldriku, mis teeb silmad ette isegi paljudele restoranidele. Järgnevalt tutvustamegi teile erinevaid salaamisid, mis on pakendatud just duopakenditesse.

Keedusalaami duo on kindla peale minek

Keedusalaami duo koosneb kahest erinevast maitsest. Üks on Vasalli ja teine on Juustu keedusalaami. Kindlasti rõõmustab selline kooslus kõiki juustusõpru, sest Keedusalaami juustuga sisaldab korralikult juustu ning on valmistatud kvaliteetsest sea- ja veiselihast. Vasalli keedusalaami jällegi on valmistatud kõrgema sordi lihast, mille töötlemine kuuma naturaalse lepasuitsuga, on andnud tootele hõrgu suitsumaitse ja aroomi.

Toorsalaami duo loob teravamaid elamusi

Toorsalaami duo jällegi koosneb Chorizo ja Tarbatu toorsalaamidest. Toorsalaami tähendab kuumtöötlemata vorsti. Chorizo on hispaaniapärane käsitööna valminud pehme struktuuriga toorsalaami, mille maitses on tunda punast paprikat ja vürtsikat cayenne´i pipart. Tarbatu on valmistatud sea- ja veiselihast ning on aromaatne ja parajalt vürtsikas.

Juubelisalaami duo üllatab parmesani ja jalapenoga

Juubelisalaami duo on küllaltki sarnane Keedusalaami duole, sest sisaldab samuti Vasalli salaamit. Teine maitsev toode, mida see duopakend sisaldab on Parmesani-jalapeno keedusalaami. Kui eelistate natuke vürsikamat ning kreemjalt juustust maitseelamust, siis kindlasti soovitame proovida just Juubelisalaami duopakki.

Hea võimalus kõigi maitsetega tutvuda

Olenemata sellest, kas eelistate keedu- või toorsalaamit, on duopakendid kindlasti kõige lihtsam ja mugavam viis, kuidas salaamide maailmaga tutvust sobitada. Soovitame kõiki maitseid järele proovida, sest nii leiad enda jaoks just selle õige. Salaamid on head ning kõik head asjad käivad ikka paarikaupa.

Copy
Tagasi üles