Politsei on kõrgendatud valmiduses nädalavahetuse lõpuni

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Margus Ansu

Kuigi jaaniöö ja jaanipäev möödusid politseile tavapäraselt töiselt ja päästjatele rahulikult, on korrakaitsjad kõrgendatud valimisolekus pika pühade nädalavahetuse lõpuni.

Politsei sai ööpäeva jooksul üle tuhande väljakutse, päästjad kustutasid 48 kontrolli alt väljunud või valveta jäänud lõket, tänavusel jaaniööl liikluses õnneks keegi oma elu ei kaotanud, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Vaid tugeva tuule tõttu tuli päästjatel eile 26 korral teele langenud puid eemaldama sõita, kuid paraku uppus eile üks purjus mees ning teine hukkus jaanipäeva varahommikul Klooga alevikus korteripõlengus.

«Aga praegu on veel vara tibusid lugeda, sellepärast et pikad puhkepäevad on veel ees ja inimestel jäi võib-olla eile tugevast tuulest tingituna paljud jaanilõkked tegemata, mis süüdatakse täna,» rääkis päästeameti pressiesindaja Annika Koppel. «Ja kindlast jätkub ka alkoholi tarvitamine ja seetõttu paneme südamele, et kindlasti jälgige lõkete tegemisel tuleohutusnõudeid ja alkoholijoobes ujuma ega ka paadiga sõitma ärge minge.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles