Pühapäeval algab Kevadtormile eelnev reservväelaste nädal

BNS
Copy
Õppustel Kevadtorm 2023 toimus muuhulgas ka lahinglaskmise harjutus. Foto ei ole konkreetse sündmusega seotud.
Õppustel Kevadtorm 2023 toimus muuhulgas ka lahinglaskmise harjutus. Foto ei ole konkreetse sündmusega seotud. Foto: Ain Liiva

Kaitseministeerium korraldab pühapäevast kuni eeloleva reedeni vältava reservväelaste nädala, mis eelneb õppusele Kevadtorm.

Reservväelaste nädala eesmärk on väärtustada reservväelaste rolli Eesti riigikaitse põhijõuna. Nädala raames toimuvad erinevad üritused ja kampaaniad, mis on suunatud reservväelastele ja nende perekondadele.

Reservväelaste nädalaga loodab kaitseministeerium ka tõsta reservväelaste nähtavust ühiskonnas ja rõhutada reservväelaste rolli riigikaitses.

Nädal algab 28. aprillil ja lõpeb 5. mail vahetult enne kaitseväe õppust Kevadtorm. Nädala raames pannakse erinevates linnades välja kaitseväe tehnikat ja varustust, kõlab reservväelaste jalgpalliturniiri avavile ning algab meediakampaania.

Samuti pakuvad erinevad Eesti ettevõtted nädala raames soodustusi reservväelastele või toovad müüki digilaigulisi tooteid, mille eesmärk on väljendada ettevõtete toetust reservväelastele õppekogunemise eel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles