Narkojoobe kahtlusega juhil pandi käed raudu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinnas Tammsaare-Tondi ristmikul pidas politsei täna pärastlõunal kella poole nelja paiku kinni sõiduauto Chrysler, mille juhil, kellel kahtlustati narkojoovet, pandi käed raudu.


Politseiauto sõitis sireenide saatel ristmikule ning võttis rajalt maha auto, mis oleks järjekorras teisena pidanud kohe valgusfoori tagant liikuma hakkama. Auto suunati ohutussaarele.

Juht astus politseinike palvel autost välja, tal kästi selg pöörata ning pandi käed raudu. Kõrvalistunud nooruk kutsuti politseiautosse ning sinna ta jäigi. Vahepeal saabus ka teine politseisõiduk ning kui kinnipeetud auto ja selle juht olid pealiskaudselt läbi otsitud, pandi raudus kätega autojuht kõrvalistmele, üks mundrimeestest istus rooli ning sõit läks Rahumäe tee politseijaoskonna poole.

Sealt viidi kinnipeetud sõidukijuht kohe kuhugi mujale. Põhja prefektuuri pressiesindaja Aleksandra Solntseva sõnul toimetati narkojoobe kahtlusega mees ekspertiisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles