38. liinil sõidavad suve lõpuni liigendbussid

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Buss. Pilt on illustratiivne.
Buss. Pilt on illustratiivne. Foto: Toomas Huik

Tallinna Autobussikoondis paneb kaheks kuuks 38. liinile lühikeste busside asemel liigendbussid, et leevendada teise bussiliini lühendamisega tekkinud lisakoormust.


Seoses bussiliini nr 8 ajutise lühendamisega Randvere tee rekonstrueerimistööde tõttu juulis ja augustis suureneb suvekuudel tunduvalt ka liini nr 38 (Viru keskus – Muuga) koormus, mis valmistab muret Mähe aedlinna elanikele.

«Liini nr 38 koormuse leevendamiseks asendati käesoleva nädala esmaspäevast, 4. juulist kõik antud liini teenindavad lühikesed bussid liigendbussidega. Hetkel toimuvad läbirääkimised transpordiametiga 38. liini graafiku tihendamiseks kaheks suvekuuks ja liinile täiendavate busside lisamiseks, kuni lõpevad Randvere teelõigu teetööd ja 8. liini bussid saavad jälle jätkata teenindamist tavapärasel marsruudil Viru Keskus – Äigrumäe,» ütles TAK-i pressiesindaja Sirje Roht.

«Loodame, et nimetatud meetmete tulemusel väheneb teetöödest tingitud koormuse tõus 38. bussiliinil Mähe aedlinna – Muuga suunal. Samas on suvi kõige sobivam aeg ka teetööde teostamiseks, vaatamata sellega liiklejatele kaasnevale ebamugavusele,» lisas ta.

Alates 4. juulist kuni 31. augustini on teetööde tõttu liikluseks suletud Oblika tee ja Pärnamäe tee ristmike vaheline Randvere tee lõik. Sellel ajavahemikul lühendatakse bussiliini nr 8 marsruuti Randvere teel paikneva Oblika tee bussipeatuseni, tehes tagasipöörde Randvere tee äärele ehitatud ajutisel ringteel ja lõpp-peatuse ringteele väljaehitatud peatuses ning algpeatuse Randvere teel kesklinna suunal paiknevas Oblika tee peatuses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles