Õllesummer: keegi pole pidanud ostma The Cranberriese pileti asemel päevapiletit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri kolmas päev
Õllesummeri kolmas päev Foto: Tõnu Kruusimäe

Õllesummeri avalike suhete juhi Reno Hekkonensi sõnul on arusaamatud mõne piletiostja väited, et ta ei oleks saanud osta The Cranberriese kontserdi piletit.

«Inimene pole pidanud ostma Cranberriese pileti asemel päevapiletit. Piletilevis olid samast hetkest kui Cranberries välja kuulutati (1. aprillil) müügil Cranberriese piletid. Kui inimene ei küsinud Cranberriese piletit, siis talle seda ka ei saadud müüa,» ütles Õllesummeri avalike suhete juht Reno Hekkonens.

«Tavaline päevapilet on loodud spetsiaalselt selleks, et inimene saaks ise valida millisel päeval ta festivalile tahab minna. Ta võis  sellega tulla ka Cranberriese päeval. Ja Cranberriese piletiga võis tulla samuti mistahes päeval. Kuna Cranberriese kontserdi ärajäämine oli selge juba enne festivali algust võis seda enam Cranberriese pileti soetanud inimene teha oma vaba valiku - kas tulla mõnel teisel päeval või müüa oma Cranberriese pilet tagasi,» kommenteeris Hekkonens.

Hekkonens sõnas, et The Cranberriese piletid olid müügis samast ajast kui kuulutati välja artisti esinemine. «Kui enamus The Cranberriese kontserdile soovijaid said soetada vastava pileti, siis on arusaamatud need mõne piletiostja väited, et tema ei saanud vastavat piletit. Kui ei küsitud The Cranberriese piletit, vaid sooviti külastada  Õllesummerit üldiselt ja küsiti Õllesummeri piletit, siis väljastati ka Õllesummeri pilet.»

Soovijad saavad oma pileti tagasi müüa ajavahemikul 11.juuli kuni 26.juuli Piletilevi müügipunktides v.a. Statoili müügipunktides. Tagasi ostetakse ainult Piletilevist konkreetselt The Cranberries`e kontserdile ostetud ühepäeva piletid. PDF-piletiga ehk kodus välja trükitud Zebra piletitega pole vaja Piletilevisse minna, selle raha tagastab Piletilevi automaatselt 26. juuliks. Teisi festivali pileteid ja festivali passe tagasi ei osteta.

Tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi ütles, et teadaolevalt on mitmeid tarbijaid, kes olid müügikohtadest saanud The Cranberriese pileti asemel Õllesummeri päevapileti.

«Amet on selgitanud Õllesummeri korraldajatele, et viimased peavad tarbija probleemide ja pöördumistega tegelema ning leidma tekkinud olukorrale lahenduse,» ütles Kauksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles