Ansip valitsuse sajast päevast: jätkasime varasemat tööd

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Ansip
Andrus Ansip Foto: Raigo Pajula

Peaminister Andrus Ansipi sõnul jätkas praegune valitsus oma esimese saja ametisoldud päeva jooksul eelmise, samadest erakondadest koosnenud valitsuse poliitikat.

 

«Märtsis ametisse astunud valitsusele ei ole antud 100 kriitikavaba päeva. Ausalt öeldes ega me seda ka ei küsinud, sest valimistulemus andis meile selge mandaadi minna edasi vastutustundliku poliitikaga, millest lähtus ka töö lõpetanud valitsus,» rääkis peaminister.

Ansip rõhutas, et valitsuskoalitsiooni jaoks on jätkuvalt prioriteediks konservatiivne eelarvapoliitika, kiire majandustõus ning eesmärk on jõuda valitsussektori eelarvega ülejääki juba 2013. aastal.

«Kõige suurema tunnustuse oma senisele tööle on valitsus saanud hiljuti reitinguagentuurilt Fitch, kes tõstis Eesti riigireitingut viidates riigi rahanduse erakordselt tugevale seisule,» märkis ta.

Ansipi kinnitusel on kõik uued ministrid oma ametisse hästi sisse elanud.

«Loomulikult väärib erilist tunnustust välisminister Urmas Paet, kes on tegelenud kõik need 100 päeva pantvangikriisi eduka lahendamisega. Ka julge kõrgharidusreformi kava välja käinud uus haridus- ja teadusminister Jaak Aaviksoo on teinud väga head tööd,» sõnas peaminister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles