Erna retke võitis Scouts-pataljoni meeskond

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
30 Erna Retke võistkonda alustasid oma teekonda dessandiga Eesti Mereväe laevadelt Admiral Cowan ja Ristna ning piirivalvelaevalt Kõu Salmistu rannale kell 16.45.
30 Erna Retke võistkonda alustasid oma teekonda dessandiga Eesti Mereväe laevadelt Admiral Cowan ja Ristna ning piirivalvelaevalt Kõu Salmistu rannale kell 16.45. Foto: Toomas Huik / Postimees

Tänavuse Erna retke võitis Scouts-pataljoni meeskond, teiseks jäi Kirde kaitseringkonna võistkond.

Laupäeval lõpule jõudnud sõjalis-sportliku võistluse Erna retk võitis Scouts-pataljoni meeskond, teiseks jäi Kirde kaitseringkond ning kolmandaks Kaitseliidu Harju maleva esimene meeskond, ütles BNSile Kaitseliidu pressiesindaja.

Parima välisvõistkonnana tuli üheksandale kohale Soome kolmas võistkond. Vaid naistest koosnev vanglateenistuse võistkond saavutas 26. koha.

Võistluse lõpetas 29 võistkonda, ainus katkestaja oli Šveitsi meeskond.

30 võistkonda alustasid võistlus kolmapäeval dessandiga Eesti mereväe laevadelt Admiral Cowan ja Ristna ning piirivalvelaevalt Kõu Salmistu rannale. Lisaks eestlastele osalesid tänavu sõjaväelased Belgiast, Šveitsist, Leedust, Gruusiast, kaks võistkonda Taanist ning neli Soome võistkonda.

Võistlusest võtsid osa Kaitseliidu Tartu ja Põlva malevad, Kaitseliidu Kalevi ja Nõmme malevkonnad, kahe võistkonnaga lähevad laupäevani toimuvale jõukatsumisele Tallinna, Harju ja Järva malevad, Kaitseliidu Pärnu malev osaleb kolme võistkonnaga.

Lisaks osalesid tänavu Ernal Scout-spataljoni, vanglateenistuse, Kirde kaitseringkonna, 1. jalaväebrigaadi tagalapataljoni, Põhja kaitseringkonna vahipataljoni, Kaitseväe ühendatud õppeastuste ning politsei- ja piirivalveameti võistkonnad.

Tänavune võistlus toimus Harjumaa, Lääne-Virumaa ja Järvamaa territooriumil.

Eelmisel aastal võitis Erna retke Kaitseliidu Põlva maleva võistkond Scouts-pataljoni Kaitseliidu Tartu maleva teise võistkonna ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles