AS Hoolekandeteenused teenis mullu kasumit 27,5 miljonit krooni

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

Peamiselt psüühiliste erivajadustega inimestele hoolekandeteenuseid osutav riigile kuuluv äriühing AS Hoolekandeteenused teenis eelmisel aastal puhaskasumit 27,5 miljonit krooni võrreldes 21,5 miljoniga aasta varem.

Hoolekandeteenuste tulude maht püsis mullu stabiilne, ulatudes 247,9 miljoni kroonini, selgub ettevõtte aastaaruandest.

Möödunud aastal ostis riik erihoolekandeteenuste vallas Hoolekandeteenustelt enim ööpäevaringse hooldamise teenust. Ettevõtte turuosa riigi poolt rahastatava ööpäevaringse hooldamise teenuse turul oli mullu 83 protsenti.

Hoolekandeteenused andis mullu tööd keskmiselt 1035 inimesele. Töötasudeks kulus aasta jooksul 100,5 miljonit krooni ilma sotsiaalmaksuta. Juhatuse liikmete tasudeks kulus 1,39 miljonit krooni.

Hoolekandeteenuste rahavoog oli mullu postitiivne 59 miljoni krooni ulatuses ning aastavahetusel oli ettevõtte raha ja raha ekvivalentide maht üle 118 miljoni krooni.

Hoolekandeteenuste jaotamata kasumi maht oli koos mulluse kasumiga aastavahetusel ligi 55 miljonit krooni. Dividende ettevõte tänavu riigile ei maksa.

Riik kavatseb suurendada Hoolekandeteenuste aktsiakapitali 72 800 euro võrra, andes ettevõttele üle neli kinnistut. Ettevõtte kapitali suurus on kapitali tõstmise järel 7,083 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles