Koolinoorte lemmikhobid algavad palli- ja lõppevad rollimängudega

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Postimees.ee küsitlusest selgub, et koolinoorte lemmikhobide esikümnesse ei kuulu sugugi kaubakeskustes hängimine ega Facebookis suhtlemine, vaid hoopis erinevad pallimängud, fotograafia, lugemine, joonistamine, muusikaga tegelemine, tantsimine ning golf.

Viimase puhul kaebasid lugejad, et golfiväljakud asuvad kaugel ja lisaks on tegemist üsna kuluka hobiga ning seetõttu on selle ala harrastamine veidi raskendatud.

Koolinoorte lemmikhobide hulka kuuluvad veel näiteks ka eksreemsport, rattasõit, jõusaal, purjetamine, tennis, sulgpall, lauatennis, male, kokandus, lumelauasport, ujumine, suusatamine, rulluisutamine, rulatamine, uisutamine, sukeldumine, reisimine.

Oli neidki, kes armastavad arvutimänge, kuid nende kõrval mainiti ka jutustavaid rollimänge, mis noorte seas üha enam populaarsust koguvad. Kõige lihtsamalt öeldes on tegemist kollektiivselt väljamõeldud maailma loomise ja uurimisega, kus iga mängija esindab ühte või mitut tegelaskuju.

Mõned üksikud märkisid, et nende hobideks on elektroonikaga tegelemine, programmeerimine või autode putitamine. 

Leidus neidki, kes huvituvad Jaapani animafilmidest ja koomiksitest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles