Teetööliste kaevatud auk muutis üheksa autot sõidukõlbmatuks

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juht kaotas sõiduki üle kontrolli pärast liiklusmärgi tabamist.
Juht kaotas sõiduki üle kontrolli pärast liiklusmärgi tabamist. Foto: Eeva Kaun

Eile hommikul purunes Jõhvi peatänaval üheksa sõidukit, mis sõitsid läbi kanalisatsioonitorude renoveerimise käigus kaevatud august. Ükski sõiduk ei suutnud õnnetuspaigast omal jõul lahkuda, vaid tuli ära vedada.

«Täpselt augu ees oli kiiruspiirangu märk 30 ja kõik. Kuid isegi kolmekümnega sõites poleks keegi jõudnud reageerida. Oli pime ja nähtavus halb,» rääkis Põhjarannikule Marika Egers, kelle Chrysleril purunesid mõlemad esirehvid, deformeerusid veljed ning sai vigastada mootor.

Sündmuskohal käinud Jõhvi politseiosakonna vanemkonstaabel Roman Kozlov ütles, et autosid lõhkunud auk oli kuni 10 sentimeetrit sügav. «Olid küll kiiruspiirangut ja ehitustöid tähistavad märgid, kuid tegelikult pidanuks ohtlik tsoon olema piiratud,» sõnas ta.

Sündmuskohas kaevetöid teinud Virumaa Trasside juhataja Urmas Jool oma firmat vastutavaks ei pea, sest tema sõnul oli tegelikult tee suletud ning ka metalltaraga piiratud.

«Pühapäeva õhtul helistas mulle veel töödejuhataja ja siis oli kõik korras, kuid hommikul aeda enam polnud,» kinnitas Jool ja lisas, et varaste ja vandaalide vastu ei saa ta kuidagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles