Paide linnapea: jutt linna maksejõuetusest on poliitiline nääklemine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment Paide linna veebilehelt..
Fragment Paide linna veebilehelt.. Foto: .

Paide linnapea Kersti Sarapuu soovitab suhtuda väidetesse linna makseraskustest kui poliitilisse nääklusesse, mis on ilmestatud pooltõdede või lausvalega.



Paide linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni liige Elle Laig kirjutab tänase Järva Teataja arvamusküljel, et Paide linnal on makseraskusi.

«Tänase päeva seisuga on linna arveldusarvel 9,3 miljonit krooni, mis on piisavaks tagatiseks, et linn ei ole maksejõuetu,» kinnitas ta. «Planeerime minna 2009. aasta eelarveaastasse ligi 15 miljoni krooni suuruse kassajäägiga.»

Sarapuu ütles, et avalikkusega suhtlemist keelav kiri on üksnes Laigi fantaasia vili. «Paide linn ei ole tänavu võtnud arvelduskrediiti ja kui seda tulevikus ka võetakse, siis kindlasti mitte tegevuskulude katmiseks,» selgitas ta.

«Samuti pole Paide linn kasutanud sentigi laenuraha tegevuskulude katmiseks ega võtnud ühtegi laenu selleks, et maksta eelmisi laene, ning pole seda kavatsust ka edaspidi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles