Reporter.ee: vargad tegid Järve Selveri koduta loomade annetuskasti tühjaks

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loomakaitse seltsile kuuluva annetuskasti tagasein lõhuti ning kastist viidi ära hinnanguliselt 500 - 1000 krooni.
Loomakaitse seltsile kuuluva annetuskasti tagasein lõhuti ning kastist viidi ära hinnanguliselt 500 - 1000 krooni. Foto: Reporter.ee

Tallinna Järve Selveri lemmikloomapoe Bosse ukse juures olevast annetuskastist varastati kogu koduta loomadele annetatud raha.

Loomakaitse seltsile kuuluva annetuskasti tagasein lõhuti ja nii pääseski varas rahale ligi, vahendas Reporter.ee videolõik.

«See juhtus ilmselt nädalavahetusel, sest siis on eriti palju rahvast,» rääkis Maarit Merelaine lemmikloomapoest Bosse. «Inimesed võiks rohkem tähelepanu pöörata nendele kastidele. Ma ei tahaks uskuda, et mitte keegi ei näinud seda hetke.»

Loomakaitse seltsi hinnangul võis annetuskastis olla 500 kuni 1000 krooni.

Muuseumides, kirikutes ja kauplustes asuvad annetuskastid on varastele ahvatlevaks ja kergeks saagiks. Näiteks jäi sel aastal Tartus Püha Aleksandri kiriku annetuskasti vargusega vahele noor neiu. Senini pole tabatud varast, kes Tartu Kaubamajast lastekaitse fondi korjanduskasti näppas ja selle hiljem pargis ära lõhkus, teatas uudistesaade.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles