Liiklushuligaan saadeti arestimajja

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Aivar Aotäht

Rakvere politsei taotles 30-päevast aresti mehele, kes vaatamata juhtimisõiguse puudumisele istus jätkuvalt autorooli. Kohus määras karistuseks 20 päeva aresti.

Politseinikud pidasid teisipäeval Tapal Linda tänaval kinni sõiduauto Opel Vectra, mille roolis oli juhtimisõiguseta 32-aastane Pavel, teatas Ida prefektuur. Mees on politseile juba varasemast tuttav - ainuüksi käesoleval aastal on teda viis korda kinni peetud juhtimisõiguseta sõiduki juhtimise eest.

Pavel selgitas oma teguviisi sellega, et sõita on vaja ja autokooli ei saa juhilube tegema minna, kuna istub pidevalt arestimajas.

Päev hiljem taotles Rakvere kohtuväline menetleja Ave Uue mehele taas maksimumaresti. «Politsei peab tegema kõik selleks, et tagada liiklejatele turvalisust. Arestipäevade kohaldamisega saab liiklushuligaani mõneks ajaks meie teedelt kõrvaldada,» ütles Uue.

Käesoleval aastal on ainuüksi märtsis ja aprillis mehele karistuseks määratud ühtekokku 50 päeva aresti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles