Toomla: Laari avaldus üllatab

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Laar
Mart Laar Foto: Liis Treimann / Postimees

Politoloog Rein Toomla sõnul oli Mart Laari avaldus mõnevõrra üllatuslik, kuna Laar pole siiani kordagi maininud, et erakonnas oleks mingeid lahkhelisid või muid suuremaid probleeme.

«Kuigi IRL-i ümber on kerge lament olnud juba pool aastat, on Laar selle aja jooksul püüdnud näidata, et neil on kõik korras,» ütles politoloog Rein Toomla Kuku raadio hommikuprogrammile.

Toomla märkis Kukule, et kui Laar oleks juba suvel öelnud, et erakonnas on mingeid probleeme, oleks võinud vähemalt aimata, et midagi ei meeldi ka erakonna esimehele. «Nüüd jäi mulje, et teised räägivad tohututest vastuoludest ja Laar üritab neid siluda,» lisas ta.

Toomla märkis, et ju siis muutusid erakonnas suhted viimasel ajal niivõrd teravaks, et Laar leidis, et tema oma arusaamade ja seniste kogemuste järgi ei suuda neid suhteid enam viisakalt ära klaarida ja seepärast võiksid seda teha teised.

Ekspeaminister, Isamaa ja Res Publica Liidu esimees Mart Laar kinnitas täna Postimehele antud intervjuus, et enam ta ei kandideeri enam mitte kunagi erakonna esimeheks, mistõttu peab partei mõne järgneva kuu jooksul endale uue liidri leidma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles