Eesti Advokatuur sai uue kantsleri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtusaal.
Kohtusaal. Foto: Sille Annuk

Eesti Advokatuuri juhatus nimetas uueks advokatuuri kantsleriks senise kantsleri kohusetäitja Leen Eenpalu. Uue kantsleri ametiaeg kestab 5 aastat.

Leen Eenpalu on sündinud 6. juunil 1978. aastal Tallinnas, käinud koolis Raplas ja Viimsis ning saanud 2009. aastal Tartu Ülikoolis magistrikraadi õigusteaduses. 2002-2004 töötas ta siseministeeriumis ja 2004-2016 politsei- ja piirivalveametis, kus juhatas rahvusvahelise kaitse talitust ning oli välismaalaste talituse peaekspert.

Kaks aastat tagasi asus tööle advokatuuri kantseleisse ja kuni käesoleva aasta märtsini koordineeris riigi õigusabi valdkonda.

Eesti Advokatuur on 1919. aastal 14. juunil asutatud advokaatide omavalitsuslikel põhimõtetel tegutsev kutseühendus õigusteenuse osutamise korraldamiseks era-ja avalikes huvides ning advokaatide kutsealaste õiguste kaitsmiseks.

Advokatuur abistab advokatuuri liikmeid-advokaate nende kutsealases tegevuses ja teostab ühtlasi järelevalvet, samuti seisab hea Eesti advokaatide traditsioonide edasikandumise eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles