Täna läheb käima sularahavaba festival Sweet Spot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sweet Spoti käepael, ainus maksevahend sularahavabal festivalil.
Sweet Spoti käepael, ainus maksevahend sularahavabal festivalil. Foto: Joakim Klementi

Mis on kõige tüütum asi rahvarohketel üritustel? Ootamine, trügimine ja rahaga jahmerdamine. Stressi aitab vähendada uus sularahavaba maksesüsteem, mis toimib kiibiga varustatud käepaela põhiselt.

Täna Tallinnas Kultuurikatla aias algav muusikafestival Sweet Spot on uuenduslik mitmes asjas. Esimest korda toimub rahvusvahelise artistide nimekirjaga muusikaüritus südalinna ligidal mere ääres. Teine, ehk mitme osaleja jaoks suuremgi uuendus puudutab kohapealseid makseid: festival on sularahavaba, seal saab kõikjal tasuda kiibiga varustatud käepaela abil.

Kust käepaela saab? Süsteem on lihtne: pileti saab käepaela vastu vahetada kohapeal sissepääsus ning raha peale laadida spetsiaalses punktis. Kokku on neid festivalialal kümme. Kes on aga ettenägelikum ja kavalam, teeb seda juba enne festivali algust. Kuni tänaseni sai festivalipileteid käepaela vastu vahetada restoranis Korsten Armastus & Hea Toit, täna saab seda teha kella 10–20 Coca-Cola Plaza fuajees. Ettenägelikud ei päästa end mitte ainult ootamisest ja sagimisest kohapeal, vaid võidavad ka rahaliselt: iga kiibile laaditud 50 euro kohta saab kingituseks viis eurot, mida saab kasutada festivali baarides.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles