Analüüs: Narva keskerakondlased võtsid Rataselt punktivõidu (6)

Urmas Jaagant
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna Narva piirkonna juhi Yana Toomi (vasakul) nurjunud katse ära hoida Narva volikogu keskerakondlastest liikmete parteist väljaastumist võib teha Olga Ivanovast (paremal) Narva linnapeakandidaadi.
Keskerakonna Narva piirkonna juhi Yana Toomi (vasakul) nurjunud katse ära hoida Narva volikogu keskerakondlastest liikmete parteist väljaastumist võib teha Olga Ivanovast (paremal) Narva linnapeakandidaadi. Foto: Erik Prozes

«Narvas on läinud nii, nagu meie erakond on soovinud,» ütles peaminister ja Keskerakonna esimees Jüri Ratas üleeile pärastlõunal valitsuse pressikonverentsil, kui 13 Narva linnavolikogu keskfraktsiooni liiget olid erakonnast välja astunud.

«Narva linnavolikogus on jätkuvalt ka Keskerakonna liikmeid. Ja see on piisav jõud, et moodustada koalitsioonivalitsus,» lisas Ratas. Ta eksis.

Õhtuks oli parteist lahkunud pea terve Keskerakonna Narva volikogu fraktsioon. Kui kaheksa prokuratuurilt kahtlustuse saanud volikogu liiget ja veel viis keskerakondlast lahkusid erakonnast neljapäeva hommikul, siis hiljem liitus nendega veel seitse lahkujat.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles