Politseil on andmeid kahest heinavargusest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heinapall. Foto on illustreeriv.
Heinapall. Foto on illustreeriv. Foto: KENNO SOO/SAKALA

Politsei- ja piirivalveamet (PPA) on saanud suve jooksul teateid kahest juhtumist, kus heinamaadelt on heina varastatud.

PPA pressiesindaja sõnul on Lääne prefektuuris sel aastal registreeritud üks heinapallide vargus, see oli juulikuus Saaremaal.

Põhja prefektuur sai 7. augustil teate, et Saue vallas Hüüru külas on ühel kinnistul toimunud kellegi poolt omavoliline heinamaa niitmine umbes kahel hektaril. Niidetud hein viidi minema ning ühtlasi oli maha niidetud ligikaudu 800 kuuske. Selle juhtumi kahjuks hinnati 2500 eurot.

Lisaks avastasid politseinikud 7. augustil Harku alevikus Paldiski maantee pealt suur heinapalli. «Politseinikud veeretasid selle põllule tagasi,» ütles pressiesindaja.

Tänavu suvel põllumehi kimbutanud põud raskendas märgatavalt ka loomasööda kogumist, kuna heina kasvas tavalisest märgatavalt vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles