Homme on soe, aga sajab hoovihma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 06AUG17. Teist päeva sajab Tallinnas lausvihma. Turistid, vihm, vihmavarjud. Foto: Erik Prozes, Postimees
Tallinn. 06AUG17. Teist päeva sajab Tallinnas lausvihma. Turistid, vihm, vihmavarjud. Foto: Erik Prozes, Postimees Foto: Erik Prozes / Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi on homme tulemas vihmane ja mõõdukalt soe ilm.

Öösel on Lääne-Eestis vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm, ida pool on pilvine ja kohati sajab hoovihma. Paiguti on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1 kuni 7, põhjarannikul kirdetuul puhanguti 12 meetrit sekundis. Sooja on 7 kuni 13, rannikul kohati kuni 15 kraadi.

Peipsi järvel puhub öö hakul kirdetuul 3 kuni 8 meetrit sekundis, pärast keskööd tuul nõrgeneb ja on muutliku suunaga, puhudes 1 kuni 6 meetrit sekundis. Laine kõrgus on öö hakul 0,3 kuni 0,7 meetrit, pärast keskööd kuni 0,3 meetrit. Kohati sajab hoovihma. Nähtavus enamasti hea, paiguti võib udu olla. Sooja on 11 kuni 13 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega, pärastlõunal lääne pool vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja saju võimalus on suurem Eesti idaosas. Puhub muutliku suunaga tuul 1 kuni 7 meetrit sekundis. Sooja on 17 kuni 21 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1 kuni 6 meetrit sekundis. Laine kõrgus on kuni 0,3 meetrit. Sajab hoovihma ja nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 17 kuni 19 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles