Liiklusülevaade: Saaremaal hukkus jalgrattur, Ida-Virumaal oli nelja kannatanuga avarii

Kadi Raal
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile hukkus Saare vallas vanem meesterahvas ning Ida-Virumaal toimunud avarii tõttu toimetati haiglasse neli inimest. Kokku sai liiklusõnnetustes viga eile kuus inimest. 

Kella 11.20 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski maantee ja Toompuiestee ristmikul, kus 61-aastane mees sooritas sõiduautoga Volvo S80 fooridega reguleeritud ristmikul parempööret ja põrkas kokku ülekäigurajal teed ületanud 49-aastase naisega. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse. Esialgsetel andmetel liikusid sõidukijuht ja jalakäija ristmikule, kui fooris põles roheline tuli. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kella 16.30 paiku toimus liiklusõnnetus Saare maakonnas Risti-Virtsu–Kuivastu-Kuressaare maantee 126. kilomeetril, kus 43-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda Premacy otsa jalgratturile, 74-aastasele mehele, kes hukkus sündmuskohal.

Kella 17.10 paiku toimus liiklusõnnetus Pärnus Lembitu ja Sulevi tänavate ristmikul, kus 10-aastane poiss sõitis jalgrattaga ette punast värvi sõiduautole Žiguli. Pärast õnnetuse toimumist sõiduk lahkus ja poiss läks koju. Hiljem toimetas kiirabi poisi Pärnu Haiglasse. Jalgrattur ei kasutanud turvavarustust ja tal puudus jalgrattajuhiluba.

Kell 20.58 ajal toimus liiklusõnnetus Ida-Viru maakonnas Tallinna-Narva maantee 173. kilomeetril, kus 25-aastane mees juhtis sõiduautot BMW 318i ja sõitis põdrale otsasõidu vältimiseks vastassuunavööndisse. Seal aga põrkas ta kokku vastutuleva sõiduautoga Audi A6, mida juhtis 23-aastane naine. Mõlema auto juhid ja Audis kaasreisijatena viibinud 17-aastane naine ja 31-aastane mees toimetati Ida-Viru Keskhaigla EMO-sse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles