Tallinna bussifirmat juhib Boroditši vana sõpruskond (8)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Konstantin Sednev

Tallinna Linnatranspordi ASi uus juht Deniss Boroditš kutsus firmasse priske palga peale oma kaks vana sõpra.

Esmaspäeval sai avalikuks, et hiljuti Reformierakonnast lahkunud, kuid Tallinna volikogus jätkav ning linnaettevõtte Tallinna Linnatranspordi AS (TLT) juhiks saanud Deniss Boroditš võttis TLT juhatusse kaks uut inimest – Lennart Viikmaa ja Otto Popeli. Uues ametis presidendist ja peaministrist kõrgema, 6500-eurose palga saanud Boroditši kõrval on ülejäänud juhatuse liikmete tasu 85 protsenti tema omast ehk 5525 eurot, millele lisanduvad hüvitised.

Kohe pärast nende ametissesaamise uudist tõsteti minevikust välja Popeli viie aasta tagune tegutsemine Tallinna keskkonnaametis, kust ta lahkus pärast tüli toonase Keskerakonna peasekretäri Priit Toobaliga.

Tegelikult on nii Popel kui Viikmaa mõlemad Boroditši ammused tuttavad, koolikaaslased Concordia ülikoolist ja toonased erakonnakaaslased kuni 2014. aastani, keda seob veel ka pea kümne aasta tagune Edgar Savisaart puudutav rahastamisjuhtum.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles