Tallinna «superlinnavalitsus» maksab 76 miljonit (4)

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uut linnavalitsuse hoonet plaanitakse endiselt linnahalli kõrvale. Põhja puiestee äärne bensiinijaam jääb praegu ette, seega tuleb krunt Circle K käest kätte saada.
Uut linnavalitsuse hoonet plaanitakse endiselt linnahalli kõrvale. Põhja puiestee äärne bensiinijaam jääb praegu ette, seega tuleb krunt Circle K käest kätte saada. Foto: Bjarke Ingels Group

Tallinn tahab peaaegu kõik oma kontorihooned maha müüa ning ehitada nende asemele ühe 76 miljoni eurot maksva superlinnavalitsuse, kuhu asuks korraga tööle 800 ametnikku. Enne tuleb aga Circle K käest krunt kätte saada.

Juba 2006. aastal otsustas Tallinna linnavolikogu, et raad võib endale uue maja ehitada. «See otsus kehtib siiani,» selgitas linnavalitsuse haldusdirektor Viljar Meister, kes vedanud uue raehoone ehitamise plaani ligi kümme aastat.

Tema sõnutsi jõuti juba ammu enam-vähem niikaugele, et kohe-kohe võiks maja püsti panna, kuid pärast seda on plaan kohati kulgenud üle kivide ja kändude. Pealegi ei jätkunud raha.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles