EKRE korraldab piketi ÜRO rändeleppe vastu (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stenbock värvus prantsuse lipu värvidesse
Stenbock värvus prantsuse lipu värvidesse Foto: Sander Ilvest

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) korraldab neljapäeval Tallinnas Toompeal Stenbocki maja ees piketi ÜRO rändeleppega ühinemise vastu, samal ajab arutab lepet valitsus.

«Meie erakonna liikmetel ja toetajatel on ministritele selge sõnum - Eesti ei tohi liituda lepinguga, mis näitab rohelist tuld illegaalse immigratsiooni seadustamisele ja avab meie riigi kolmanda maailma massidele,» ütles EKRE esimees Mart Helme erakonna pressiesindaja vahendusel.

Peaminister Jüri Ratas lubas, et valitsus teeb neljapäeval oma kabinetiistungil otsuse ÜRO ränderaamistikuga ühinemise osas.

«Oleme kokku leppinud, et homme [neljapäeval] peale lõunat, kui kabineti nõupidamine algab, siis see teema on seal arutelu all. Ja kindlasti me selle otsuse ka homme (neljapäeval) langetame,» ütles Ratas riigikogu infotunnis Reformierakonna fraktsiooni esimehe Jürgen Ligi küsimustele vastates.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles