Foto: politsei kontrollis Tallinna vanalinnas keelatud kohas seisnud kaetud numbrimärgiga sõidukit (11)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Politseinikud kontrollisid eile Tallinnas Harju tänaval keelualas seisnud kaetud numbrimärgiga autot ning viisid seal sees olnud inimesed jaoskonda.

Politseini jõudis Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul eile kell 16.40 läbi Häirekeskuse info, et Tallinnas Harju tänaval sõidukitele keelatud kohas seisab pikemat aega sõiduauto Chrysler, millel on eesmine numbrimärk puudu ja tagumine kaetud.

Kesklinna patrullpolitseinik Lea Bärenson ütles, et selline käitumine tundus kahtlane nii teatajatele kui ka politseinikele, mistõttu mindi autot ja seal sees olevaid inimesi kontrollima. Politseinike suurema reageerimise tingis see, et sõidukit ei olnud võimalik tuvastada ning asjaolu, et auto seisis keelatud kohas juba pikemat aega.

«Selgus, et autot juhtis 53-aastane Eesti kodanik ning temaga oli kaasas neli hispaanlast,» ütles Bärenson. 

Politseinikud kohapeal midagi kahtlast ei leidnud. Kella 17.30 paiku viis politsei mehed täpsemaks kontrolliks jaoskonda. «Täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks ja dokumentide kontrollimiseks suhtleme osapooltega jaoskonnas,» põhjendas Bärenson.

«Hispaania noormeeste endi sõnul on nad Eestis turismireisil ning nad kohtusid autojuhiga ööklubis. Autojuht lubas välismaalasi ringi sõidutada ja Tallinna tutvustada,» lisas ta. «Tasub meeles pidada, et turistidele linna tutvustades tuleb siiski kinni pidada liikluseeskirjadest ja austada liiklusmärke.»

Kommentaarid (11)
Copy
Tagasi üles