Rocca al Mare rannapromenaadi äärde rajati mänguväljak

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Haabersti linnaosavalitsus

Tallinna keskkonnaameti tellimusel rajati Haaberstisse Vabaõhumuuseumi tee 4c kõrvale uus mänguväljak.

Haabersti linnaosavanema Marek Jürgensoni sõnul on linnaosa valitsus sel aastal rajanud mitmeid uusi mänguväljakuid ning täiendatud uute elementidega juba olemasolevaid. «Uued mänguväljakud oleme rajanud Harku järve äärde ja Veskimetsa kergliiklustee äärde ning olemasolevatest oleme täiendanud uute atraktsioonidega Mirta tänaval, Järveotsa tee 15a, Hansu tänaval ja Kakumäe rannas asuvaid mänguväljakuid. Olemasolevate mänguväljakute korrastamise ja uute elementide lisamisega jätkame ka järgmisel aastal,» ütles Jürgenson.

«Rannapromenaadi äärde rajatud mänguväljak on valgustatud ja aiaga piiratud ning pakub mitmekülgseid mängimisvõimalusi eri vanuserühmade lastele. Kuna uus mänguväljak asub rannapromenaadi ääres, siis on mänguvahendite valikul lähtutud seekord merelisest teemast,» lisas linnaosavanem.

Rannapromenaadi äärsel mänguväljakul on 6-kohaline ja ühekohaline vedrukiik, mängulinnak, ronila ja kiiged. Mänguväljak on mõeldud  lastele vanuses 3-12. aastat.

Mänguväljaku ehitas Inseneriteenused OÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles