Paul Oberschneider ja Diana Harusoo pälvisid Tallinna raemedali

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Oberschneider
Paul Oberschneider Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Linnapea Taavi Aas andis täna Raekojas toimunud pidulikul jõuluvastuvõtul üle Tallinna raemedali investorile ja kinnisvaraarendajale Paul Oberschneiderile silmapaistva panuse eest linnaelu edendamisel Tallinna jõuluturu idee taaselustaja ja korraldajana ning MTÜ Külakeskus juhatuse liikmele Diana Harusoole olulise panuse eest Tallinna jõuluturu arendamisel ja korraldamisel.

Paul Oberschneider on Eesti juurtega ärimees, investor ja kinnisvaraarendaja, kes on laiemalt tuntud kui Ober-Haus AS ja Hauser-Oberschneider Real Estate Ltd asutaja. 2001. aastal taaselustas Paul Oberschneider Tallinna jõuluturu idee ja oli aastaid Tallinna jõuluturu korraldaja, teatas linnavalitsuse pressiteenistus.

Diana Harusoo
Diana Harusoo Foto: Linnavalitsuse pressiteenistus

Diana Harusoo on Eesti ettevõtja ja MTÜ Külakeskus juhatuse liige, kes on alates 2011. aastast tegelenud Tallinna Jõuluturu korraldamisega. Tema eestvedamisel on jõuluturg aasta aastalt muutunud üha atraktiivsemaks ja külastatavamaks jõuluaegseks ürituseks nii eestlaste kui ka väliskülaliste seas.

Jõuluturgu peetakse traditsiooniliselt Raekoja platsil. Igal aastal külastab Tallinna jõuluturgu üle poole miljoni inimese. Külalisi ja uudistajaid on nii lähedalt kui kaugemalt. 2018. aastal valiti Tallinna jõuluturg Euroopa parimaks. Hääletusel osales üle 200 000 inimese.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles