Biofire süütegeeliga süütad ahju/kaminat vaid 0,3€ süütekord!

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Biofire OÜ

Kui paljud meist teavad, et lisaks süütekuubikutele ning paberile, mis on juba kaduv nähtus, on võimalik ahju, kaminat ja grilli süüdata ka uudse süütegeeliga!?

Tegemist on Eestis välja mõeldud ning toodetud, 100% naftakeemiavaba tootega.

Foto: Biofire

Biofire OÜ on ettevõte, kelle tooted on tunnustatud Eesti Grilliliidu poolt, kes on Eesti Kaitsetööstuse Liidu liige ning kes teeb koostööd Eesti Kaitseväega.

Idee taolist geeli toota tekkis Biofire OÜ osanikul Urmas Habakukel ühel talvisel hommikul. Ära olid põletatud kõik linnalehed ja süüte­kuubikud, näpud olid tahmased-kuid puit ei süttinud. Äkitselt võttis kaminas tuld hoopis lapse visatud šokolaadipaber, mis süttis järsku, sulas ja süütas vaevata kõik puud, sealt tekkis ka mõte, miks ei ole sellist head, mugavat ja turvalist lahendust olemas, edasine on tänaseks juba ajalugu.

Foto: Biofire

Geel on toodetud bioetanoolist, selle põlemisel ega põlemisprotsessi järgselt ei teki ühtegi inimtervisele kahjulikku jääki, suitsu ning toidule ei jää kõrvalmaitseid. Ahju/kamina süütamisel on oluline, et puuduvad lendlevad aurud ning plahvatusoht, mis teebki toote kasutamise sise küttekolletes ohutuks. Samuti on geeli mugav doseerida, tuleb seda lihtsalt otse pakendist puude vahele panna ning süüdata. Süütamisprotsess on  lihtne ja kohene. Pakend on 500ml ning süütamiskordi saab sellest näiteks ahju puhul normaaltingimustes ca 20-25, sõltub puude niiskusastmest. Süütamiseks kulub ca 20-30 ml, mis teeb süütamiskorra maksumuseks ainult 0.20-0,30 senti!

Ettevõttel on tänaseks turul tooteid kaks, matkajatele,kala- ning jahimeestele on loodud Biofire Matkageel, mis on sobilik vahend välistingimustes kasutamiseks. Süüta lõket, aja keema vett, süüta lihtsalt geel ja soojenda käsi, väljundeid on mitmeid. Matkageelil on saavutatud veel pikem põlemisaeg, mis tähendab seda, et ka märja materjali süütamine on lihtne.

Ettevõttel on ka kolmas suurem suund, kuhu jõudsalt liigutakse. Biofire propageerib kaitseväes oleva vedelpiirituse vahetamist geelkütuse vastu. Nimelt kasutab täna kaitsevägi toidu soojendamiseks välistingimustes vedelpiiritust. Vedelpiirituse kasutamine kätkeb endas aga palju ohte, juhtub palju põletusõnnetusi, kasutamine on ebamugav ja toidu soojendamine võtab kaua aega.

Foto: Biofire

Geelkütust kasutades oleks aga 95% vähem põletusõnnetusi, kasutamine oleks äärmiselt mugav ja vee keemispunkti saavutamisele saab vastu ainult gaasipõleti. Kaitseväele loodav geel on täiesti uudne ning erineb ettevõtte kahest kasutusel olevast geelmassist.

Habakukk mainib ka, et antud valdkonnaga tegeleb ta puhtast missioonitundest.

Biofire'i geele leiab Selverist (perioodil 03.01-16.01.2019), Maximast, COOPist, Olerexist, Stockmannist, Keila TÜ-st ja paljudest teistest kauplustest.

Lisainfot leiad ka kodulehelt!

Copy
Tagasi üles