Savisaar: ma olen veel elus (12)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar koos oma kassiga.
Edgar Savisaar koos oma kassiga. Foto: Eero Vabamägi

Edgar Savisaar ei osalenud oma portreesaates, sest selle autor oli Mihkel Kärmas. 

Edgar Savisaar avaldas täna sotsiaalmeedias arvamust saate kohta, mille peategelane oli tema ise. «Mind seal ei olnud, kuigi oli kutsutud küll,» kirjutas Savisaar.

Savisaar ei nõustunud filmis osalema, sest selle autoriks oli Mihkel Kärmas, kelle aastatetagune film Arnold Rüütlist Savisaarele ei meeldinud. 

«Loomulikult valib igaüks, kus saates ta ennast näitab. Mina ei läinud Kärmase saatesse austusest Arnold Rüütli vastu,» ütles ta.

Lisaks ei soovi endine keskerakonna juht, et eile õhtul linastunud filmi nimetataks Savisaare-filmiks.

«Keegi on juba jõudnud seda filmi nimetada Savisaare-filmiks. See on aga eksitav. Paremal juhul võib seda nimetada Savisaare mõningate tuttavate filmiks, kui sedagi,» jätkas ta.

«Filmi lõpus lohutab Jüri Ratas, et iga teekond lõpeb kord. Tõsi küll, minu teekond ei lõppenud vaid lõpetati. Pean Jürilt ja tema sõpradelt küsima, ega nad ei kiirustanud? Ma olen veel elus,» kirjutas Savisaar. 

Edgar Savisaar ei mõistnud, miks filmis osalenud inimesed arvavad, et tema aeg on lõplikult läbi. 

«Kui see on nii, siis miks kulutatakse miljoneid eurosid Savisaare vastaseks propagandaks isegi teadmata, kas ma nendel valimistel üldse kandideerin või mitte?»

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles