Eesti Kontsert leidis uue juhi (2)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Kontserdi sügishooaja avamine
Eesti Kontserdi sügishooaja avamine Foto: Gunnar Laak

Läbirääkimistele juhatuse liikme töölepingu sõlmimiseks on SA Eesti Kontsert kutsunud sihtasutuse praeguse arendusjuhi Kertu Orro.

​Täna kogunes SA Eesti Kontsert nõukogu, et jätkata sihtasutusele uue juhatuse liikme otsimist. Eesti Kontserdi nõukogu volitas läbirääkimisi pidama esimehe Toomas Siitani ning läbirääkimistele juhatuse liikme töölepingu sõlmimiseks on kutsutud sihtasutuse praegune arendusjuht Kertu Orro.

«Alustame läbirääkimisi Kertu Orroga, et sõlmida temaga juhatuse liikme leping,» ütles Siitan. «Otsus oli üksmeelne. Valiku puhul sai määravaks see, et Orro on väga hästi kursis Eesti Kontserdi praeguse olukorraga ning tal on valmisolek viia läbi olulisi muudatusi sihtasutuse toimimismudelis ja tegevusplaanis.» 

Kertu Orro on töötanud Eesti Kontserdis alates 2010. aastast arendusjuhina ning tema töö on hõlmanud administratiivpoole juhtimist. Alates 2013. aastast on Orro olnud ka Eesti Kontserdi suurima festivali Saaremaa Ooperipäevad tegevprodutsent.

Uue juhatuse liikme ametiaeg algab 1. veebruaril. Nõukogu, kuhu kuuluvad Olari Elts, Andres Kaljuste, Toomas Siitan, Tarvi Sits, Regina Vällik ja Merle Põld, annab uuele juhatuse liikmele volitused kaheks aastaks.

Eesti Kontserdi uueks juhiks pidi algselt saama Laine Randjärv ja kuigi praeguseks tagasi astunud nõukogu valis ta ühehäälselt ära, leiti hiljem, et Randjärv ei peaks juhiks saama. Tekkinud olukorra tõttu kutsus kultuuriminister 30. oktoobril Eesti Kontserdi nõukogu - Indrek Laulu, Madli-Liis Partsi, Margus Pärtlase, Marika Tuusise ja Tea Varraku - täies koosseisus tagasi.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles