Fotod: Kesklinna asumid jäävad märtsini pühadevalgusesse

Uwe Gnadenteich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Kesklinna asumeid jäävad märtsikuu alguseni kaunistama linnaosavalitsuse paigaldatud jõulutuled.

«Traditsiooniliselt on jõuludeks kaunistatud Tallinna vanalinna ja südalinna. Kuna aga peame oluliseks, et pimedal ajal oleks rohkem tulede sära ka mujal, siis algatasime juba novembris projekti «Jõuluhoov». Küsisime korteriühistutelt, milliseid kohti sooviksid nemad jõulutuledega kaunistada. Rõõmustav oli, et meie üleskutsele vastasid paljud ning tänu sellele saavad inimesed nautida valgusdekoratsioone ka väljapool vanalinna piire kuni märtsi alguseni,» ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Kesklinna valitsus kaunistas jõuluhoovide projekti raames 15 kohta. Nende seas on näiteks P. Süda tänava ja Pärnu maantee nurgal kasvav hõlmikpuu, Kreutzwaldi ja Raua tänava nurgal asuv haljak, Lastekodu 26 maja hoov, Falgi pargi suur kastan, Koidu ja Planeedi tänava nurgal asuv väike park, puud Asula ja Kauba tänava nurgal ning Võlvi 7 maja juures, Tallinn-Väikse jaamahoone kõrval asuv ala, Vaikne park ja paljud teised kohad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles