Paindlik ja võimekas raamatupidamine sinu ettevõttele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Amello raamatupidamisteenused OÜ

Amello Raamatupidamisteenused OÜ on raamatupidamise büroo, kes otsib pidevalt uusi tänapäevaseid tarkvaralahendusi ja julgustab oma kliente seda sama tegema, et püsida efektiivne.

Ei ole olemas ühtset standardit teenuse osutamiseks.

„ Kui mul palutakse kirjeldada meie poolt pakutavat raamatupidamise teenust, siis saan vaid vastata, et nii palju, kui palju on meil kliente, on ka meie poolt pakutavaid  erinevaid lahendusi raamatupidamise teenuse osutamiseks,“ ütleb ettevõtte Amello Raamatupidamisteenused OÜ juhataja Helge Ollema. „Meie jaoks ei ole oluline, kas ettevõte on suur või väike,  kaubandus-, toomis-, või teenusettevõte, alustav või juba tegutsev ettevõte, meie eesmärk on alati üks – leida meie kliendile just temale sobiv lahendus raamatupidamise korraldamiseks.“

Amello on e-lahendustele suunatud raamatupidamise büroo, kes ei ütle ära ka paberiusku klientidele. Koostöös iga üksiku kliendiga leitakse  just selle konkreetse ettevõtte vajadustele vastavad lahendused teenuse osutamiseks. „ Ainus, mis meie jaoks on standard,  on kehtiv seadusandlus.  Kuid see, milliseid tarkvarasid ettevõttes kasutatakse, kuidas erinevate andmebaaside infot raamatupidamisearvestusse integreerida, kuidas jagada erinevaid ülesandeid ettevõtte ja raamatupidamise büroo vahel,  see selgub läbirääkimistel  ettevõtte esindajaga või lausa ettevõttes kohapeal tööprotsesse kaardistades“ ütleb Ollema.

Foto: Amello raamatupidamisteenused OÜ

Raamatupidamise teenuse müük on usalduse ja koostöö müük. 

„Meie edu raamatupidamise teenuse osutamisel sõltub otseselt kliendi usaldusest meie vastu ja tema valmisolekust koostööks.  Juhul,  kui kliendiga tekib usalduslik suhe on võimalik meil klienti julgustada katsetama uusi tarkvaralisi lahendusi. Sageli vajab uue lahenduse juurutamine ka muudatusi ettevõtte siseselt kohapeal. Harjumuste muutmine  ja uut viisi asjade tegema õppimine ei ole alati just kõige lihtsam ülesanne. „

Amello eelistab e-lahendustele rajatud süsteeme, et vältida andmete korduvsisestamist. See omakorda aitab vältida vigu ja loob seesmise kontrolli  võimalike inimlike vigade varajaseks  avastamiseks  süsteemi enda kontrollmehhanismide poolt. 

Iga eduka ettevõtte taga on hea raamatupidaja või terve raamatupidamise osakond

Kliendi esmaseks kontaktisikuks Amellos on tema raamatupidaja, kes on kõige paremini kursis ettevõtte raamatupidamises toimuvaga, kuid lisaks temale tegelevad kliendi raamatupidamisega veel mitmed isikud Amello büroost.

 „Kuna läheneme raamatupidamisteenuse osutamisel meeskondlikult, siis piltlikult öeldes anname me oma teenuse raames kliendi käsutusse terve raamatupidamise osakonna, kelle iga liige täidab kindlat rolli teenuse osutamisel.“  Ollema sõnul on selline lähenemine aidanud neil tagada andmete töötlemise kiiruse  ning teenuse kvaliteedi.

Amello töötajad on pädevad ja lihtsalt meeldivad inimesed oma isiklike hobide ja tegemistega. „Raamatupidamise töö on üksjagu stressirohke tänu  täispikitud tähtaegadele. Me võtame teadlikult aega ka puhkuseks ja taastumiseks.  Tänu meie e-lahendustele on meie töötajatel võimalus töötada ka mujal, kui füüsiliselt meie ettevõtte kontoris olles. See annab võimaluse soovi korral kasutada kodukontorit  ja hoiab kokku meie väärtuslikku aega, mis kodunt tööle jõudmiseks liiklusummikutes kipuks muidu kaduma.“  Selleks, et tasakaalustada tööstressi millegi lõbusamaga, pole Amello töötajatele võõras korraldada erinevaid meeskondlikke ettevõtmisi ja üritusi. Siinkohal võiks nimetada ühiskülastusi Tallinna Loomaaeda, matkamist rabas ja öötundideni  veninud ekstreemset kanuumatka. Helge Ollema nendib, et igapäevase töörutiini murdmiseks ei  peagi alati kontorist väljapool midagi suurt korraldama. Piisab ka näiteks  kiirtoidu päeva, maani kleitide kandmise päeva  või õues töötamise päeva  tähistamisest. 2019 aasta kevadel on plaanis ühiselt osaleda Tallina Maijooksul ning pikalt on mõeldud teha  ka üks lemmiklooma päev,  mis päris kindlasti tooks Amello kontorisse palju  elevust.  „Kõik algatused on tekkinud meeskonna siseselt. See on suur väärtus, kui ühes meeskonnas töötavad inimesed leiavad tahtmist toimetada ühiselt ka väljapool töiseid tegemisi. Usun, et see hea meeskonna  aura jõuab ka meie klientideni.“

Copy
Tagasi üles