Kerge meetod neile, kes soovivad inglise keele kiiresti omandada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Life Apps SIA

Taksojuht Artur on avastanud ainulaadse meetodi inglise keele kiireks omandamiseks! Loe intervjuud ning sa saad teada, kuidas ka sina võid juba täna seda lihtsat keeleõppeviisi kasutades omandada inglise keele...

– Kas sa olid varem inglise keelt õppinud?

Varem olin ma proovinud omandada inglise keelt iseõppimise teel, aga nii ei saa ju õieti midagi selgeks. Eriti veel minu vanuses... Mingitel kursustel ei olnud mul ka aega käia ning lisaks maksavad need terve varanduse!

– Mis innustas õppima inglise keelt just nüüd?

Uuel töökohal muutus inglise keel igapäevaselt vajalikuks. Tundsin end väga ebamugavalt, kui välismaalased püüdsid minuga vestlust alustada, aga mina ei osanud midagi asjalikku vastata. Ma sain enam-vähem aru, mida minult küsiti, aga ma ei osanud sõnu kokku panna, et öelda kas või elementaarseid lauseid. Ka sõnavara oli väga väike. Lugesin internetist Šveitsi meetodi kohta ning mulle meeldis kohe see, et ma võin õppida endale sobival ajal telefoni või arvuti kaudu ning ma ei pea lähtuma teistest asjaoludest või inimestest.

– Kuidas toimus õppimine?

Liitusin programmiga ja sain selle kohe oma e-posti aadressile. Õppimine ise ei valmistanud mulle raskusi. Väga oluline oli see, et ma võisin õppida endale sobival ajal, kas või 15 minutit päevas ja just siis, kui ma ise tahtsin – omas tempos. Õppisin kiiresti lihtsaid lauseid moodustama ning juba esimesel nädalal suutsin ma normaalselt vestelda. Šveitsi meetod on välja töötatud nii, et inglise keele õppimine on kerge ja kaasahaarav.

– Kuidas sa hindad oma inglise keelt nüüd?

Minu inglise keel muutus iga õppetunniga järjest paremaks. Nüüd suudan kergesti inglise keeles suhelda. Tunnen, kuidas aktsent kaob. Saan nüüd välismaalastega vestelda eri teemadel, mitte ainult tööga seotust.

– Mida sa soovitaksid neile, kes ei oska veel inglise keelt?

Šveitsi meetod on kõige kiirem ja lihtsam viis, kuidas hakata inglise keelt rääkima. Liitu programmiga ning sa võid omandada inglise keele endale sobival ajal ja kohas!

Mine SwissLanguages’i veebilehele ning sa saad oma inglise keele õppeprogrammi kohe.

Tähelepanu! - Esimesele 99 huvilisele uue õppehooaja ALLAHINDLUS, seetõttu kiirusta ja mine veebilehele SwissLanguages.com kohe praegu!

Copy
Tagasi üles