Keskerakonna valimispidu Saku suurhallis läheb maksma 25 000 eurot (4)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 18.02.2019. 
Intervjuud erakondade juhtidega:  Keskerakond. Jüri Ratas. Intervjueeris Vilja Kiisler. 

Interviews with party leaders: Centre Party Jüri Ratas.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/EESTI MEEDIA
Tallinn. 18.02.2019. Intervjuud erakondade juhtidega: Keskerakond. Jüri Ratas. Intervjueeris Vilja Kiisler. Interviews with party leaders: Centre Party Jüri Ratas. FOTO: MIHKEL MARIPUU/EESTI MEEDIA Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Keskerakonna Saku suurhallis toimuva valimispeo eelarve on umbes 25 000 eurot, osa sellest katab tulu piletite müügist, kirjutab rahvusringhääling.

«Kuigi ürituse kava ei ole veel paigas, oleme arvestanud, et 300-350 osavõtja toitlustus ja peokoha valmisolek läheb maksma ligi 25 000 eurot, sellest umbes 10 000 eurot moodustaks osavõtjate piletiraha,» ütles ERRile Keskerakonna avalike suhete juht Andre Hanimägi.

Nagu viimastel aastatel ikka, kogunevad erakonnad riigikogu valimiste tulemuste jälgimiseks 3. märtsil Tallinnas erinevatesse restoranidesse, pubidesse, baaridesse, kõrtsidesse ja meelelahutusasutustesse: Sotsiaaldemokraatlik erakond on koos söögi- ja joogikohas Pööbel, Reformierakond peab valimispidu teatris NO99 Sakala tänaval, Isamaa on valinud restorani Kochi Aidad Lootsi tänaval, Vabaerakond jälgib valimistulemust restoranis Talukõrts vanalinnas Viru tänaval, Eesti 200 on koos kohvikus Sinilind Müürivahe tänaval, rohelised saavad kokku Telliskivi tänaval asuvas Sveta baaris ning EKRE tuleb kokku Vabaduse väljakul asuvasse restorani Wabadus.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles