Veerenni tänava suletud väljasõit avatakse 7. detsembril

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veerenni tänava lõpus tuleb Järvevana tee alla kergliiklustee tunnel.
Veerenni tänava lõpus tuleb Järvevana tee alla kergliiklustee tunnel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaare sõnul avatakse Veerenni tänava väljasõit Järvevana teele juba käesoleva aasta 7. detsembril.

Laiemalt Ülemiste liiklussõlme rekonstrueerimisest kõneldes ütles linnapea Kuku raadio linnatunni saates, et kahjuks ollakse graafikust veidi maas, kuna tööde algust segasid neli kuud kestnud kohtuvaidlused ehitusfirmade vahel.

«Aga me peame kinni lubadustest, et 2013. aasta sügisel paneme liikluse käima ja haljastustööd lõpetame 2014. aasta kevadel,» kinnitas Savisaar.

Ühest järgmise aasta linnaeelarve prioriteetidest ehk teedest ja tänavatest ning kvartalisisestest teedest rääkides ütles linnapea, et selleks otstarbeks läheb 2,5 korda rohkem raha kui tänavu. Näiteks tehakse korda teine osa Pallasti tänavast, Kristiine linnaosas remonditakse Tedre ja Vindi tänav.

«Igale poole oleks muidugi rohkem raha vaja. Näiteks Harju tänavale, millest teeme jalakäijate tänava. Eelseisval aastal algab projekteerimine ja siis järgneb sellele Harju tänava jalakäijate teeks väljaehitamine,» ütles Savisaar.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles