O’Learyse spordinädala soovitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: O’Learys.

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpalli EM 2020 kvalifikatsioonimängud, KHL ja korvpalli Euroliiga. Neljapäeval algavad jalgpalli EM-i valikmängud, kus saab kaasa elada ka Eesti koondise mängudele. Korvpalli Euroliigas on topeltmängude nädal, ehk võistkonnad alustavad mängudega juba teisipäeval. 

Korvpalli Euroliigas on topeltmängude nädal, ehk mängudele saab teisipäevast reedeni kaasa elada. Meie korvpallifännidele on vooru põnevaimad mängud kindlasti järgmised:

19.03 kell 22:00 Barcelona Lassa vs Herbalife Gran Canaria

20.03 kell 21:00 Maccabi Tel Aviv vs Zalgiris Kaunas

21.03 kell 19:00 CSKA Moscow vs Fenerbahce Istanbul

22.03 kell 20:00 Zalgiris Kaunas vs Darussafaka Istanbul

Neljapäeval algavad jalgpalli EM-i valikmängud ja Eesti koondis kohtub võõrsil kell 21.45 Põhja-Iirimaaga. O’Learys Betsafe Sports Arenal ootavad fänne jalkagurud Kalev Kruus ja Toomas Vara, kes analüüsivad mängu kohapeal ja viivad läbi jalkateemalise mälumängu. Lisaks Eesti koondise mängudele näitame ka teiste koondiste valikmänge. Parima jalkaelamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri eelnevalt laud event@olearys.ee

Foto: O’Learys

Teistest EM-i valikmängudest soovitame järgmiseid kohtumisi:

22.03

21:45 Inglismaa vs Tsehhi

21:45 Portugal vs Ukraina

23.03

21:45   Hispaania vs Norra

21:45   Itaalia vs Soome

24.03 kell 21:45 Holland vs Saksamaa

25.03

20:45   Montenegro vs Inglismaa

20:45   Portugal vs Serbia

20:45   Prantsusmaa vs Island

Kõiki jäähokihuvilisi ootame kaasa elama KHL Play-off kohtumistele. KHL liigas on käimas konverentside poolfinaalid. Mängude ajakava leiad O’Learyse kodulehelt.

Nädalavahetusel saab lisaks jäähokile ja jalgpallile elada kaasa ka Laskesuusatamise lõppvaatusele Oslos ning Ragbi Super liiga mängudele.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Copy
Tagasi üles