Keskerakonna juhatus kinnitas europarlamendi valimiste nimekirja (7)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yana Toom
Yana Toom Foto: Matti Kämärä / Põhjarannik

Keskerakonna juhatus kinnitas täna valimisnimekirja Euroopa Parlamendi valimisteks, teiste seas lähevad valimistele ka kaks praegust eurosaadikut – Yana Toom ja Igor Gräzin.

Juhatusega otsusega on Keskerakonna kandidaatideks 2019. aasta europarlamendi valimistel Yana Toom, Enn Eesmaa, Aadu Must, Vadim Belobrovtsev, Anneli Ott, Erki Savisaar, Andrei Korobeinik, Igor Gräzin ja Taavi Aas. Kandidaatide järjestus ja valimisplatvorm kinnitatakse sel laupäeval erakonna volikogus.

Keskerakonna esimees, peaminister Jüri Ratas sõnas, et Euroopa Parlamendi valimistele läheb erakond kandidaatidega, kes on tõestanud ennast juba nii europarlamendis kui ka riigikogu ja omavalitsuste tasandil.

«Valijad on alati Keskerakonda tugevalt toetanud ja usaldanud meid Eesti huve Euroopas esindama. Eelmistel valimistel pälvisime enam kui 73 000 valija toetushääle. Kindlasti soovime tugeva, solidaarse ja ühtse Euroopa põhimõtte eest edasi seista ka edaspidi ning usun, et valijad toetavad meie eesmärke,» rõhutas Ratas.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles