O’Learyse spordinädala soovitused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: O'Learys

Selle spordinädala märksõnadeks on jalgpall, korvpall, võrkpall ja jäähoki!

Kõige olulisemad jalgpallilahingud peetakse juba teisipäeval ja kolmapäeval, kui leiavad aset UEFA Meistrite liiga veerandfinaalide korduskohtumised. Teisipäeval lähevad vastamisi Manchester Unitedi vs Barcelona ja Ajax vs Juventus. Esimeses mängus suutis Barcelona võõral väljakul alistada Manu, seega saab neid just pidada ka korduskohtumise eel favoriidiks. Teises paaris on seis põnevam, sest avakohtumises jäi mäng viiki 1-1. Väike eelis on Juventusel, kellel teiseks mänguks kaasa võtta võõrsil löödud värav.

Manchester Unitedi vs Barcelona mängu näitame ka Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid garanteerivad parima spordielamuse. Enne mängu algusega kell 20:30 toimub jalgpalliviktoriin, mille viib läbi Siim Kera.

Kolmapäeval saame kaasa elada Porto vs Liverpool ja Manchester City vs Tottenham Hotspur kohtumistele. Liverpool suutis esimese mängu võita 2-0, seega on Porto šansid siit paarist poolfinaali jõuda on väga väikesed. Teises paaris suutis Tottenham alistada avakohtumises Manchester City 1-0, mis tähendab, et teises mängus läheb kindlasti kõvaks andmiseks. Porto vs Liverpool mängu näitame Betsafe Sports Arenal, kus suur kinoekraan ja mugavad diivanid.

Korvpalli Euroliigas algavad teisipäeval veerandfinaalkohtumised. Baltikumi esindusmeeskond Kaunase Zalgiris läheb vastamisi põhiturniiri võitja Istanbuli Fenerbahce'ga.

Kõigile Euroliiga veerandfinaalmängudele saab kaasa elada O’Learyse spordirestoranis. Lisaks Euroliiga kohtumistele näitame Kalev Cramo VTB ühisliiga otsustavaid mänge kolmapäeval ja laupäeval.

Hokisõpru ootame KHL finaalseeria Avangard Omsk vs CSKA Moscow mängudele kaasa elama kolmapäeval ja reedel.

Foto: O'Learys

Neljapäeval toome fännideni jalgpalli Euroopa liiga veerandfinaalide korduskohtumisedkohtumised: Valencia vs Villarreal, Napoli vs Arsenal, Chelsea vs Slavia Praha ja Eintracht Frankfurt vs Benfica.

Neljapäeval jätkub võrkpalli Eesti meistrivõistluste finaalseeria, kui finaalseeria kolmandas kohtumises lähevad vastamisi Bigbank Tartu vs Pärnu Võrkpalliklubi.

Pärnu juhib finaalseeriat 2-0. Kõigile finaalseeria mängudele saab kaasa elada O’Learyse spordirestoranis.

Reedel näitame Rugby Super League mänge ja korvpalli Euroliigat.

Laupäeva ja pühapäeva eetri täidavad Euroopa suuremate jalkaliigade mängud. Kaalukamatest mängudest tasub esile tõstmist laupäeval kell 14:30 algav Manchester City vs Tottenham Hotspur ning 21:45 Barcelona vs Real Sociedad kohtumised.

Pühapäevastest mängudest tasuks välja tuua 15:30 Everton vs Manchester United, 17:15 Real Madrid vs Athletic Bilbao ja 18:00 Cardiff City vs Liverpool.

Laupäeva õhtul näitame Peterburis toimuvat UFC võitlusõhtut, kus peamatšil astuvad vastamisi Alexander Volkov ja Alistair Overeem.

NBA fännidele näitame laupäeval kell 22:00 Brooklyn Nets vs Philadelphia 76ers ja pühapäeval kell 20:00 Indiana Pacers vs Boston Celtics kohtumist.

Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/ 

Copy
Tagasi üles