Päevaga sai liikluses viga kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseiauto.
Politseiauto. Foto: Elmo Riig

Eesti eri paigus juhtus pühapäeval kolm rasket liiklusõnnetust, milles sai vigastada kokku kolm inimest. 

Esimene õnnetus juhtus ööl vastu pühapäeva kell 1.20 Maardus Maardu teel, kus 22-aastane mees oli Kia Ceediga kraavi sõitnud. Kiirabi viis juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. 

Teine õnnetus juhtus kell 11.13 Tallinnas Kadaka puiestee 43 maja juures, kus 19-aastane naine tegi 46-aastase mehe juhendamisel Ford Focusega õppesõitu ja sattus peatuses seisnud bussist möödasõitu tehes vastassuunavööndisse ja sõitis otsa vastu liikunud jalgratturile, 27-aastasele naisele. Rattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kolmas õnnetus juhtus kell 18.26 Raplamaal Kohila vallas Vaida-Urge tee 21. kilomeetril, kus mootorratast Suzuki GSF juhtinud 43-aastane mees kaotas lauges kurvis sõiduki üle kontrolli ja paiskus paremale teelt välja põllule. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles