O’Learyse spordinädala soovitused

Copy
Foto: O'Learyses

Selle spordinädala märksõnadeks on jäähoki, korvpall  ja jalgpall!

Sel nädalal jätkub jäähoki MM turniir, mille kõik olulisemad kohtumised toome hokifännideni.
 

Kõige olulisemad kohtumised sellel nädalal on.

16.05 kell 21:15 Tšehhi vs Läti

18.05 kell 13:15 Läti vs Venemaa

18.05 kell 21:15 Rootsi vs Šveits

19.05 kell 21:15 Šveits vs Venemaa

Neljapäeval algab Eesti korvpalli meistriliiga finaalseeria, kui kell 19:00 kohtuvad Kalev/Cramo vs Tallinna Kalev/TLÜ. Tallinna Kalevil läheb kindlasti „suure Kalevi“ vastu raskeks, kuid loodame, et tuleb põnev finaalseeria, mis sel aastal peetakse kolme võiduni.

Reedel algab korvpalli Euroliiga final four, kus selgitatakse välja selle hooaja Euroopa klubikorvpalli kõige tugevam võistkond. Mänge näitame Betsafe Sports Arena suurel ekraanil.

Mängude ajakava:

19:00 Fenerbahce Istanbul vs Anadolu Istanbul

22:00 CSKA Moscow vs Real Madrid

Foto: O'Learyses

Laupäeva eetri täidavad Euroopa suuremate jalkaliigade otsustavad mängud. Saksamaa Bundesliigas peetakse viimane mängudevoor. Bundesliigas on seni veel lahtine, kes tuleb Saksamaa meistriks, sest Müncheni Bayernil on 75 ja Dortmundil 73 punkti. Hispaania liiga peetakse laupäeval ja pühapäeval samuti viimane mängudevoor, kuid Hispaanias on asi selge, Barcelona on Hispaania meister. Madridi Atletico teine ja Madridi Real vastavalt kolmas. Itaalia Serie A jalgpalliliiga viimane mängudevoor peetakse samuti laupäeval ja pühapäeval. Itaalia meister on kindlalt Torino Juventus. Ragnar Klavani koduklubi on hetkel 12. Kohal, kuid lootust on veel tõusta 10. Kohale. Laupäeval kell 19:00 toimub Inglismaa FA karika finaal Manchester City vs Watford, kusjuures karikavõitja saab õiguse osaleda UEFA Euroopa Liigas.

Pühapäeval toome spordisõpradeni eelpool mainitud jalgpalliliigade otsustavad kohtumised, mootorrattaste Prantsusmaa GP, samuti Jäähoki MM-I alagrupi kohtumised. Aga spordiõhtu nael on kindlasti korvpalli Euroliiga finaalkohtumine, mis algab 21.30.

Parima elamuse saad Betsafe Sports Arenal, kus on mugavad lauad ja diivanid ning loomulikult suur kinoekraan, kus mängudele on ülituus kaasa elada. Broneeri laud event@olearys.ee

Alates veebruarist saavad ka Tartlased elada mõnusalt spordisündmustele kaasa, sest avasime Tartu Eedeni keskuses 200 istekohaga O’Learyse spordirestorani ja meelelahutuskeskuse.

Vaata kõikide spordiülekannete ajakava https://olearys.ee/kristiine-event-center/sports/
 

Tervitades

Ardo
 

Copy
Tagasi üles